Zonnepanelen

Novectra is gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van zonnepaneel installaties voor zowel de particuliere- als de zakelijke klant. Door gebruik van hoogwaardige producten willen wij samen met u werken aan een beter en duurzaam milieu. Hoe meer zonne-energie wordt opgewerkt, des te lager de energie rekening zal uitvallen. Ook zal in dat geval de terugverdientijd aanzienlijk korter zijn.

Lees meer

Nieuwbouw

Ook voor de aanleg van elektro installaties in nieuwbouwpanden of woningen bent u bij Novectra op het juiste adres! Er zijn vele mogelijkheden om de elektro installaties volledig naar uw wensen aan te leggen. De planning is bij nieuwbouw erg belangrijk, samen met u zorgen wij er voor dat alles volgens plan verloopt!

Storingen- en onderhoud

Wanneer uw elektro installatie of zonnepanelen-systeem een storing heeft helpen wij u graag verder. Door onze kennis en ervaring zorgen wij voor een snelle en juiste oplossing. Ook voor onderhoud van uw installaties kunt u bij ons terecht.

Industrie

Novectra heeft brede kennis en ervaring in de petrochemische industrie op het gebied van elektro technische installaties en meet- en regeltechniek.